Khamis, 21 Ogos 2014

Soalan JUJ Pahang 2014

 www.1xoxprepaid.com/fadz85

Bahasa Melayu
-kertas 1(set 1, set 2, set 3), skema (set 1, set 2, set 3)
kertas 2
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Bahasa Inggeris
-kertas 1 (set A, set B) ; skema (set 1, set 2)
-kertas 2 (set A, set B); skema (set 1, set 2)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Matematik
-kertas 1(set A, set B) skema (set A, Set B)
-kertas 2(set A, Set B)skema (set A, Set B)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Sejarah
-kertas 1(Set A, Set B, set C)
-kertas 2(Set A, Set B, Set C)
-kertas 3(Set A, Set B, Set C)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Sains
-Kertas 1(Set A, Set B)
-Kertas 2(Set A, Set B)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Add Math
-Kertas 1(Set ASet B) skema (set a, set b)
-Kertas 2(Set ASet B)skema (set a, set b)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Fizik
-kertas 1(set A, Set B)
-kertas 2(set A, Set B)
-kertas 3(set A, Set B)  (skema)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Kimia
-kertas 1(set A, Set B)
-kertas 2(set A, Set B)
-kertas 3(set A, Set B)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Biologi
-kertas 1(set A, Set B)
-kertas 2(set A, Set B)
-kertas 3(set A, Set B)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Perdagangan
-kertas 1 (Set A, Set B,set C)
-kertas 2 (set A, Set B, Set C)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Geografi
-kertas 1 (Set A, Set B, Set C)
-kertas 2 (Set A, Set B, Set C)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Prinsip Akaun
-kertas 1 (Set A, Set B, Set C)
-kertas 2 (Set A, Set B, Set C)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Ekonomi Asas
-kertas 1 (Set A, Set B, Set C)
-kertas 2 (Set A, Set B, Set C)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Pendidikan Al-Quran dan Al-Sunnah
-(Set A, Set B, Set C)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Pendidikan Moral
-(set A, Set B, Set C)
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Pendidikan Seni Visual
Pendidikan Syariah Islamiah
Bahasa Arab Tinggi
 www.1xoxprepaid.com/fadz85
Pendidikan Islam
-kertas 1(set A, set B, set C)
-kertas 2(set A, set B, set C)




332 ulasan:

  1. Salam..bole tak saya nak minta skema fizik kertas 1 dan 2.. emel saya itcsab@gmail.com

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Assalam. Sy nak skema jwon bg sbjek addmath, bio, kimia, fizik and english boleh ? Email : intan_syazwani@ymail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam. Sy nak skema jwon bg sbjek bio, kimia, fizik and agama islam boleh ? terima kasih ya. Email : shahiraazwachan@gmail.com

      Padam
  4. Sy nak skema jwpan fizik, add math. Tq Email: konyeehiong@gmail.com

    BalasPadam
  5. Salam...kalau boleh.. saya nak skema BM, BI, Sejarah, Math, Add Math n Kimia... Tq in advance

    BalasPadam
  6. Emel saya itcsab@gmail.com..... sama macam akaun SMK Aminuddin Baki KL... :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. BM, BI, Sejarah, Math, Add Math n Kimia dan emel saya itcsab@gmail.com

      Padam
  7. assalamualaikum...boleh emailkan jawapan sains dan kertas biologi beserta skema
    syukran...moga Allah balas jasa
    fizzasulaiman@gmail.com

    BalasPadam
  8. Boleh minta semua skema jawapan? Email saya admin@joshuatly.com

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum,
    Terima kasih Cikgu Fadzil atas perkongsian. Jika tidak menyusahkan cikgu, boleh saya dapatkan skema jawapan untuk soalan JUJ Sains dan Matematik?
    Emel saya : cikgu.diana@yahoo.com
    Tq in advance.

    BalasPadam
  10. terima kasih cikgu. minta skema perdagangan. e-mel riekadier@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam mus..boleh 4wrd kat saya skema PD...syukran
      email: nundsana@gmail.com

      Padam
  11. Salam cikgu tlg beri jwpn addmath paper 1 set A. nurulanis_fugitive@yahoo.com

    BalasPadam
  12. salam cikgu. terima kasih kerana sudi upload soalan-soalan JUJ. Boleh saya dapatkan skema untuk BM. Email saya taykhong@gmail,com

    BalasPadam
  13. selamat pagi..boleh e-mailkan saya skema jawapan untuk set soalan SPM SAINS KERTAS 2, SET A? param19_edu@yahoo.com terima kasih

    BalasPadam
  14. salam..cikgu..boleh tak tlg emailkn sy skema kimia, fizik & addmath..email sy: humairak_307@yahoo.com..terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. done....selamat membuat ulangkaji

      Padam
    2. Maaf cg.. sy dah check email tp x ada dlm inbox or spam.. boleh tak email skali lg nak buat revision dgn students..

      Padam
  15. Cikgu boleh bwrikan saya jawapan untuk set A and B additional math,amiramirlokman@gmail.com , terima kasih cikgu

    BalasPadam
  16. Tolong email skema BI. Email saya: eida_110873@yahoo.com. Terima kasih.

    BalasPadam
  17. Cikgu tlg emailkan jwpn add math kertas 1 dan kertas 2 SEMUA SET......Email : shaunridgeraj@gmail.com

    BalasPadam
  18. cikgu saya nak skema jawapan kimia dan sains masnanimahmud@yahoo.com.my

    BalasPadam
  19. tolong email skema jawapan add maths set 2 paper 1.. rimamogaraja@ymail.com

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  21. Salam,tolong emailkn saya semua skEma sains set 1 dan 2 semua skema k....hehe ..terima kasih :)
    Email:epalred20@gmail.com

    BalasPadam
  22. Saya nak skema sejarah paper 2 set 1.terima kasih. Email : nonakassim@gmail.com

    BalasPadam
  23. Salam , tolong emailkan saya skema kimia kertas 1,2,3,(set1 dan set 2). Terima kasih. Email:
    SIAHLC@Yes.My

    BalasPadam
  24. saya nak minta jawapan add math, physics, maths, bio, kimia, sej, bi , bm akaun. boleh? email saya datiao65@yahoo.com. terima kasih

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum w.b.t.
    Saya cg Fizik. Terima kasih kerana berkongsi dgn kami soalan2 ini. Harap jasa baik cg dapat emailkan skema fizik.
    andromedablueborelis@yahoo.com
    tq.

    BalasPadam
  26. Slm..cikgu,sye nk mintak skema sejarah kertas2 & 3...harap cikgu bls yew.. email:izyaniqah97@gmail.com

    BalasPadam
  27. Salam. boleh cikgu email skema sejarah kertas 1,2 dan 3 x?email kepada wy_lee86@yahoo.com.my.terima kasih.

    BalasPadam
  28. Hello, boleh saya minta skema subjek sains, matematik dan biologi? email : leeiklin@yahoo.com.sg terima kasih, cikgu~

    BalasPadam
  29. w.j.Chew1997@live.com skema sejarah kertas 1,2,dan 3 (set A,B DAN C )

    BalasPadam
  30. skema jawapan pendidikan moral , set a , set b , set c , email : janani100798@yahoo.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. sir i really need it urgent....b4 sunday...plz email me as soon as possible...tq in advance

      Padam
  31. cikgu,harap dapat hantar semua set skema jawpan kimia ke aisyasaraa_98@yahoo.com...terima kasih..

    BalasPadam
  32. Skema bm kertas1 set 3 muhamdnaqiuddin33@yahoo.com

    BalasPadam
  33. Skema sejarah kertas 3 set 1 dan skema biologi kertas 1 set 1 muhamadnaqiuddin33@yahoo.com

    BalasPadam
  34. sir I want biology paper 2 set 1 answer,, plizzz I really need it as soon as possible... I really2 need it before Saturday.. it is urgent .. tq very much.. u may sent the answer to my email syafiqah.kamarulzaman@yahoo.com

    BalasPadam
  35. salam...tq 4 sharing with us...tp nk skema utk sains...hehe... cikgusiti85@gmail.com

    BalasPadam
  36. salam, bleyh anta skema jawapan untuk ful set biology pnya, k1-k3...tq, isyhraqakif@gmail.com

    BalasPadam
  37. salam semua...maaf lmbt email...internet problem... insyaAllah akan diemailkan

    BalasPadam
  38. Saya nak jawapan utk bm, bi, bio, kimia, math dan fizik?
    Email:shaunridgeraj@gmail.com

    BalasPadam
  39. salam... boleh tolong emailkan skema utk sains, fizik, maths dan add maths kepada zzr79@yahoo.com
    terima kasih....

    BalasPadam
  40. Terima kasih...

    BalasPadam
  41. Boleh tolong emailkan skema jawapan bagi subjek: BM, BI, Mate, Sains, Ekonomi Asas, Sejarah, Moral & Geografi. Terima kasih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. email nya: joryl@hotmail.co.uk

      Padam
  42. saya nak minta jawapan Add Maths, Physics, Maths, Bio, Chemistry, Sej, BI , BM, PAkaun. boleh? email saya smkkapit@yahoo.co.uk. terima kasih

    BalasPadam
  43. assalamualikum . mohon emailkan skema jawapan addmath bagi kedua dua set dan kedua dua kertas kepada email : muhd.faisal97@gmail.com . jazakallahu khairan kathira .

    BalasPadam
  44. Assalamualaikum wr.
    Mohon skema jawapan PERDAGANGAN K1 & K2 ke: tah353@yahoo.com.my
    Terima kasih.

    BalasPadam
  45. Salam,
    Boleh tak emailkan skema matematik dan matematik tambahan. Email beriskb@gmail.com.
    Tq.

    BalasPadam
  46. Salam,
    Boleh tak emailkan skema matematik dan matematik tambahan. Email beriskb@gmail.com.
    Tq.

    BalasPadam
  47. Salam. Boleh tolong e-mailkan skema jawapan biology kertas 1&2? E-mail: huda97_1610@yahoo.com

    BalasPadam
  48. Selamat sejahtera,,, boleh tolong email kan skema jawapan pendidikan moral set A, B dan C? Email : cmfchanmeefong@yahoo.com......terima kasih


    BalasPadam
  49. salam..
    boleh emailkan saya skema sains JUJ PAHANG ni?
    ir_phychem@yahoo.com..
    terima kasih =)

    BalasPadam
  50. Salam cikgu.. Boleh emailkan skema Sains JUJ PAHANG set B (Kertas 1 dan 2).. email- syuhada_86@hotmail.com..terima kasih cikgu.

    BalasPadam
  51. assalam saya nak minta skema juj kimia dan sains.email norzilah.mazahar@gmail.com

    BalasPadam
  52. Assalamualaikum... boleh tlg antar skema jwapn semua set addmath, fizik, kimia dan mathmode
    Email kt tieykah_87@yahoo.com
    Thanks...:)

    BalasPadam
  53. Salam cikgu, bolehkah cikgu email kan saya soalan dan skema biology ke email saya marco_ooi@yahoo.com, terima

    BalasPadam
  54. Assalamualaikum cikgu. Boleh emelkan saya skema jawapan prinsip perakaunan kertas 1&2 bgi set B dan set C ke emel saya nieysalily@yahoo.com . Terima Kasih.

    BalasPadam
  55. Assalamualaikum cikgu. Boleh cikgu emelkn skema jwpn utk subjek fzk dan addmath ke emel saya afyqah.ahmad@gmail.com. Tq

    BalasPadam
  56. salam. boleh x email kan saya soalan dan skema biology ke email saya nurfadhilah.idrus@yahoo.com, terima kasih

    BalasPadam
  57. Assalamualaikum cikgu, cikgu sy nk soalan dan skema utk seni boleh? knp list dkt atas soalan seni takde. ni email sy cikgu, sirshah0212@yahoo.com . tq cikgu

    BalasPadam
  58. Salam cikgu..bole minta jasa baik cikgu...tolong emelkan skema BM, Math, Add Math, Kimia, sejarah dan Pendidikan Al Quran dan Al sunnah ke emel saya sabkledumy07@gmail.com ... Terima kasih atas kerjasama cikgu.. semoga dirahmati Allah..

    BalasPadam
  59. Assalamualaikum..boleh emailkan skema soalan kimia ke nazranmohd@gmail.com. TQ

    BalasPadam
  60. Assalam. Sy nak skema jwon bg sbjek bio, kimia, fizik and agama islam boleh ? terima kasih ya. Email : shahiraazwachan@gmail.com

    BalasPadam
  61. salam. blh emailkan subjek bm, bi, maths, am, chem, phy , bio, sej, moral kpd dorneyplay@gmail.com?
    terima kasih byk byk

    BalasPadam
  62. Salam. Emelkan saya skema sains spm. ayotbbs71@gmail.com..tkasih

    BalasPadam
  63. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  64. Terima kasih cikgu atas perkonsian, bolehkah saya minta skema jawapan bagi soalan SEJ, BIO , PHYSICS, CHEMISTRY, BM, BI, MATH, dan ADDMATH?

    Terima kasih cikgu fadzil!

    email saya ialah jameskoo1997@gmail.com

    BalasPadam
  65. assalam..
    tq so much for sharing the questions...boleh ke emailkan jawapan utk semua set k1 n k2 matematik juj...hanya Allah yg dpt mmbls budi baik cik. tie_heart@yahoo.com

    BalasPadam
  66. assalam. minta emailkan skema untuk k2 biology. physic and chemist ke adamadiq97@gmail.com

    BalasPadam
  67. Minta skema biology set 1.. joeing_97@hotmail.my

    BalasPadam
  68. boleh saya dapatkan skema untuk JUJ Pahang 2014 bagi Matematik dan Matematik Tambahan. Terima Kasih. Email: nurhusaimi@yahoo.com

    BalasPadam
  69. salam...bleh sya dptkan skema juj Pahang 2014 bagi ekonomi asas...email sya sitinurbaizura@smkcochrane.net....tq

    BalasPadam
  70. saya pelajar spm..cikgu boleh tax saya dpt skema jawapan bagi subjek kimia secepat mungkin?

    BalasPadam
  71. Assalamualaikum cikgu, saya mohon cikgu emailkan semua skema jawapan juj pahang untuk kegunaan sekolah saya. Email saya mastorselamat69@gmail.com Terima kasih di atas usaha murni cikgu

    BalasPadam
  72. Assalamualaikum cikgu, saya mohon cikgu emailkan semua skema jawapan juj pahang untuk kegunaan sekolah saya. Email saya sayanasir@gmail.com

    BalasPadam
  73. assalamualaikum . boleh saya dapatkan skema jawapan bagi prinsip perakaunan kertas 2

    BalasPadam
  74. minta tolong emailkan skema biology semua set. wnhdyh@yahoo.com.my

    BalasPadam
  75. assalamualaikum...boleh tak saya nak minta skema bagi soalan sains semua set? terima kasih..email: ida.fanida@yahoo.com

    BalasPadam
  76. Salam .. Sy nk skema fizik dgn addmath boleh .?? Email : athilah536@gmail.com

    BalasPadam
  77. soalan bio juj takde ke??

    BalasPadam
  78. Sy nk skema sejarah kertas 3 set 1&2 sekarang

    BalasPadam
  79. salam .saya nak mtk semua skema matematik.tlg email ke mrahmaniah@gmail.com.terima kasih

    BalasPadam
  80. Salam. Nama saya Jeremy Ker. Bolehkah saya minta skema untuk fizik and kimia ? Terima kasih kerana cikgu sudi berkongsi soalan. Email saya ialah phychem33@hotmail.com.

    BalasPadam
  81. Salam boleh sy dptkan juj bio dengan skema dan skema kimia.. Email sy khalis_kipi@yahoo.com

    BalasPadam
  82. salam..tqvm atas perkongsian yang diberikan..boleh saya dapatkan skema sains?..
    fennawie@gmail.com

    terima kasih

    BalasPadam
  83. Salam. Boleh saya dapatkan skema untuk Bm, Sejarah, Kimia, Biologi, Fizik,AddMath, P.Moral dan Matematik? email saya: vydhourie@gmail.com

    BalasPadam
  84. salam. Bolehkah saya dapat skema utk kimia,bio,moral dan bi? email saya ialah banhengu@hotmail.com. Minta tolong sangat sangat.

    BalasPadam
  85. Dan juga skema prinsip perakaunan. email saya: vydhourie@gmail.com
    Thank you!

    BalasPadam
  86. BM, BI, Sejarah, Math, Add Math, Matematik, Biologi, Pendidikan Islam n Kimia dan emel saya muhdirwan_panda@yahoo.com.my

    BalasPadam
  87. pendidikan moral,biology kimia ,physic ,bm dan bi kepada saya leejim38@gmail.com

    BalasPadam
  88. SElamat sejahtera cikgu,
    Boleh saya minta skema jawapan untuk Bm,Eng,Math,Add Math,Acc,Sej,Bio,Phy,Che dan moral.
    Terima kasih banyak banyak!

    BalasPadam
  89. Salam cikgu, tolong email kepada saya maghst@gmail.com skema untuk kimia. T.Kasih

    BalasPadam
  90. Hello !! Saya nak skema jawapan Bm , bi , sj , math , moral , bio , kimia , fizik , add math....Terima Kasih banyak bamyak.... Tankianyong97@hotmail.com

    BalasPadam
  91. Hello, saya nak skema BM, Fizik! Emel saya llekshmi24@yahoo.com

    BalasPadam
  92. assalamualaikum..sy mohon izin untuk download bhn dlm blog ni dan nak minta skema jwpn bg soalan kimia.. email sy wardahmujahidah85@gmail.com. terima kasih

    BalasPadam
  93. assalam....mohon izin saya download soalan geografi dan sejarah... emailkan skema jawapan untuk geografi dan sejarah ke huk792002@yahoo.com terima kasih ya

    BalasPadam
  94. Salam sejahtera cikgu. Saya mohon izin utk download bhn kimia dan Pend. Moral.
    Minta tlg emailkan skema jawapannya ke yecheng15@gmail.com terima kasih.

    BalasPadam
  95. Assalamualaikum .. terima kasiha atas perkongsian bahan dari cikgu. Boleh emailkan skema jawapan sejarah ke Zul_nuar@yahoo.com

    BalasPadam
  96. Terima kasih atas bekalan soalan. Bolehkah saya dapat skema jawapan untuk tiga-tiga set soalan Pendidikan Moral? Email add: lihteng@yahoo.com. Tq.

    BalasPadam
  97. salam sejahtera cikgu.
    bolehkah cikgu email saya skema bm, bi, che, fizik, bio, sej, moral ,math, add math?
    email saya:tes@hotmail.my .terima kasih:)

    BalasPadam
  98. Selamat sejahtera Cikgu
    Saya mohon izin cikgu emailkan saya skema BM (Set A,B,C), Sejarah (Set A,B,C), P. Moral (Set A,B,C), Chemistry (Set A,B) dan Biology (Set A,B)
    Alamat email saya ialah jwsiew@live.com
    Terima kasih.

    BalasPadam
  99. Salam Cikgu, minta skema semua kertas BM, Sejarah, P Moral, Phy, Chem, Bio, Math, Add Math. email : 1ahpek@gmail.com
    Terima Kasih

    BalasPadam
  100. Assalam,boleh tak saya nak skema juj fizik dan modul hots kelantan?kalau blh,tlg emailkan ke rahimahahamat@gmail.com@marissa_aina@yahoo.com

    BalasPadam
  101. Selamat petang..
    Saya nak BM, BI, Maths, Sejarah, Addmaths, Physic, Chemy, Bio, Prinsip Perakaunan dan moral boleh tak?
    email: shanny.yu97@gmail.com
    Terima Kasih

    BalasPadam
  102. nak sekema semua set n kertas1 & 2....subjek english, sains, add math , math, ekonomi , sejarah, quran sunnah , prinsip akaun

    BalasPadam
  103. Boleh emelkan saya skema untuk Sains dan Kimia..tksh

    BalasPadam
  104. cikgu sy nak skema jawapan prinsip akaun set 3 e-mail:silvermalar@ymail.com or hasini_shini@yahoo.com

    BalasPadam
  105. cikgu, saya nak minta skema untuk JUJ pahang. kimia.... my e mail : hakkaren8@gmail.com terima kasih

    BalasPadam
  106. cikgu saya ingin mita skema jwp bagi BM dan sejarah
    e-mel : ignatius1@live.com

    BalasPadam
  107. Hi,

    cikgu, saya nak minta skema untuk English, Fizik, Kimia dan Biologi

    Terima kasih :)
    Email: zhee_meng@hotmail.com

    BalasPadam
  108. Salam Cikgu,
    Saya nak minta soalan dan skema bio. Email saya : spsothy@hotmail.com
    Terima kasih

    BalasPadam
  109. Terima kasih krn sgt membantu. Mohon email skema kimia. Smg Allah permudahkan urusan cikgu :-)
    noraininasikin86@gmail.com

    BalasPadam
  110. assalamualaikum, boleh tak, saya nak mohon skema matematik kertas 1 dan 2 set A dan B, ke ainilsharrida@gmail.com

    BalasPadam
  111. Hi,saya mahu skema jawapan untuk maths,sejarah,biology,add maths,chemistry,moral ,physics.Thanks in advance :) email naruto_279700@yahoo.com

    BalasPadam
  112. Salam sejahtera cikgu, terima kasih atas perkongsian anda. Bolehkan saya mohon skema untuk Sejarah ( Set A,B,C) , Kimia ( Set A,B ) dan Moral ( Set A,B,C ). E-me l saya ialah zhanghuaewe97@gmail.com. Saya mengungkapkan ribuan terima kasih atas jasa baik cikgu.

    BalasPadam
  113. Salam sejahtera cikgu, blh saye dapatkan skema jawapan utk semua set soalan kimia,sejarah dan prinsip akaun? email saye ialah jiarong97_0302@hotmail.com.
    Ribuan terima kasih saye ucapkan terlebih dahulu kpd cikgu

    BalasPadam
  114. tolong sent skema untuk sains semuanye kt shaffiqzaikal2508@gmail.com

    BalasPadam
  115. Hi, first of all I want to say thanks for your post . Perhaps you can send the marking scheme to me . Appreciate for your help . My email is : chriswongweiweng8899@gmail.com . I need marking scheme for biology , physics , chemistry , add-maths and english . Thank you !

    BalasPadam
  116. Bolehkah saya dapatkan skema untuk BM,Akaun, Ekonomi Asas dan Matematik? Email saya: wyattchin389@hotmail.com

    Terima Kasih.

    BalasPadam
  117. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  118. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  119. assalam, boleh minta emailkan skema untuk fizik, PI, kimia, addmath dan math..
    email: bazlan.ibrahim@yahoo.com
    terima kasih...

    BalasPadam
  120. salam ckg. boleh tlg emelkn semua skema utk kimia.tq. rosilarus@gmail.com

    BalasPadam
  121. Salam, boleh tolong emelkan skema utk matematik tambahan ke cyck78@hotmail.com, TQ

    BalasPadam
  122. Salam.. boleh tolong emailkan skema kimia set A and B kepada jollyling_321@yahoo.com. Terima kasih.

    BalasPadam
  123. Salam, cikgu. Boleh tolong emailkan saya skema jawapan untuk sejarah ke vclvets@yahoo.com. Thanks in advance.

    BalasPadam
  124. Assalamualaikum..... Cikgu boleh tak kongsi skema jawapan perdadadangan dan kimia ....ini email saya : anip8581@gmail.com terima kasih

    BalasPadam
  125. cikgu...
    bolehtak emailkan semua skema jawapan kepada saya pada yly10112303@gmail.com
    terima kasih

    BalasPadam
  126. assalamualaikum wbt
    minta cikgu emel skema jawapan sains kertas 1 dan kertas dua bagi set A dan Set B ke
    ida_mysarah@yahoo.com
    tq cikgu

    BalasPadam
  127. thanks a lot for the paper.......but can i ask....where is the biology papers??

    BalasPadam
  128. and can i have the answer for add math papers....huepeng@yahoo.com.hk..thanks a lot

    BalasPadam
  129. boleh kah beri skema jawapan untuk bm,bi,sej,math,add math,kimia,bio,dan fizik tq
    email bcs_63@yahoo.com.my

    BalasPadam
  130. Boleh email saya skema sejarah, add math, fizik, kimia dan biologi. email saya lohkahwah@yahoo.com. tq

    BalasPadam
  131. Assalamualaikum.. Mohon pertolongn ckg email jawapan kimia n sains.. zerocool7.za@gmail.com..

    BalasPadam
  132. boleh emailkan saya jawapan JUJ FIZIK... saya Helmi..guru fizik di smk.taman pelangi indah, johor bahru...

    uhibbusodiki@gmail.com

    BalasPadam
  133. Cikgu,
    ribuan terima kasih kerana sudi berkongsi kertas JUJ, boleh mohon skema bagi Kimia & P.Moral? terima kasih byk byk ya~

    email: sarah_wkp@hotmail.com

    BalasPadam
  134. saya nak skema sejarah, bm ,bi ,maths.perdagangan,sains,moral.akaun..thank you...email-songlin_ong@hotmail.com

    BalasPadam
  135. Assalamualaikum,
    Terima kasih Cikgu Fadzil atas perkongsian. Jika tidak menyusahkan cikgu, boleh saya dapatkan skema jawapan(k1,k2,k3) untuk soalan kimia.biologi dan fizik?
    Emel saya : radioradioton@yahoo.com
    terima kasih..

    BalasPadam
  136. salam
    mohon jawapan utk set soalan kimia
    arlene0211@yaho0.com
    terima kasih

    BalasPadam
  137. SMKA Tun Ahmadshah29 September 2014 5:23 PTG

    Assalamualaikum, boleh saya dapatkan skema jawapan untuk subjek kimia
    email saya : tinitunas@yahoo.com

    BalasPadam
  138. salam...saya nak skema fizik boleh?
    alamat mail saya
    iqah_ina@yahoo.com

    BalasPadam
  139. salam.. saya nak skema kimia boleh?
    nk_husna@yahoo.com

    BalasPadam
  140. Saya nak skema jawapan bagi BI, Add Math, Ekonomi Asas, Moral, Akaun, Math, Sains, Sejarah, boleh?
    Email saya: teh3050@hotmail.com
    Terima kasih

    BalasPadam
  141. Cikgu, boleh sent skema untuk BI, BM, fizik, kimia, sejarah, add math, math, moral kepada email ini : kyutolim@yahoo.com ? Saya terima kasih kat cikgu dulu......

    BalasPadam
  142. assalam..boleh sent skema fizik dan math. email; anasluqman78@gmail.com

    BalasPadam
  143. Can I get the skema for all the subjects pls. Tq email :: durgaab@ymail.com

    BalasPadam
  144. salam sejahtera, boleh send skema jawapan untuk modul geografi.
    email: subanesha@yahoo.com
    10q.

    BalasPadam
  145. Selamat Sejahtera.. cikgu. Blhkan saya minta skema pendidikan moral set 1 , set 2 and set 3 ?
    inilah e-mel sya : forepartzr@gmail.com
    Banyak terima kasih :)

    BalasPadam
  146. blhkah saya dpt semua skema? e-mel saya : qianying1115@hotmail.com
    Terima kasih cikgu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. qianying_1115@hotmail.com

      Padam
  147. Minta skema kimia set a paper two emel saya lichin_99@hotmail.com,tq

    BalasPadam
  148. Salam. Boleh emailkan skema sains kertas 1 set 2 dan kertas 2 set 2..email : aini_wardah90@yahoo.com..terima kasih banyak2

    BalasPadam
  149. assalammualaikum cikgu, boleh emailkan saya skema addmath, kim dan sej.
    email: sitimariam_azlan@yahoo.com. terima kasih

    BalasPadam
  150. bolehkah saya dapat skema kertas chemistry kertas 2 set B? email: b.mehgalaa@gmail.com terima kasih cikgu.

    BalasPadam
  151. Cikgu, boleh sent skema kertas chemist dan addmath. Boleh dpt kertas bio cikgu??
    Terima kasih cikgu
    email.thamaravicknesh1997@gmail.com

    BalasPadam
  152. Assalamualaikum, terima kasih di atas perkongsian ilmu, ianya banyak membantu anak didik saya disaat-saat akhir, saya pohon untuk mendapatkan skema pemarkaha untuk sujek p.akaun, perdagangan dan pedidikan islam. Alamat email saya cthabida@yahoo.com. Terima kasih sekali lagi

    BalasPadam
  153. Asslam.. boleh emelkan saya skema utk fizik? terima kasih atas perkongsian.. emel saya asalamamamat@yahoo.com

    BalasPadam
  154. Selamat sejahtera tuan. Terima kasih atas perkongsian maklumat dan ilmu. Sudah tentu ini akan membantu anak saya dalam menghadapi SPM. Tolong email jawapan bagi mata pelajaran Ckemistry, Physics, Add Maths, Prinsip Akaun, Maths, Pend.Moral, Sejarah, geografi, BM dan BI. Alamat email saya ialah jayaletchumyt6@yahoo.com. Saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak tuan.

    BalasPadam
  155. Tqvm for sharing soalan2 ni....sangat2 membantu.
    tapi nak juga minta skema jawapan utk set ekonomi asas.
    tolong email ke bulanjane1976@yahoo.com. ....tq

    BalasPadam
  156. Cikgu boleh tlg email skema BI , MATH, SEJARAH, BIO, KIMIA? Terima kasih atas batuan. Email :: sandysin555@hotmail.com

    BalasPadam
  157. salam.boleh sy dapatkan skema utk JUJ kimia?.emel sy ess728@yahoo.com
    tq

    BalasPadam
  158. salam..boleh saya dptkan skema utk kimia..faizalhasan87@yahoo.com..syukran

    BalasPadam
  159. Salam..boleh x saya nk dptkn jawapan bagi subjek kimia,add math,fizik,biologi
    email:anafirdaus9a@gmail.com

    BalasPadam
  160. salam cikgu..
    boleh saya dapatkan skema jawapan JUJ 2014 Perdagangan dan Ekonomi Asas utk rujukan anak2 pelajar..
    email: nundsana@gmail.com
    terima kasih..

    BalasPadam
  161. Hello....juj utk subjek Biologi memang belum di upload atau ter'missing in action'? ganjil pula bila tengok semua subjek yg lain ada...

    BalasPadam
  162. boleh saya dapatkan skema bagi kimia, add math, dan mate? EMAIL ke mellaty@yahoo.com / imradzali@yes.my terima kasih...

    BalasPadam
  163. Hello. Boleh tolong hantar skema untuk fizik dan add maths. e-mail saya : maya_2812@yahoo.com

    BalasPadam